COVID-19

RESTRIKTIONER OG FORBEHOLD PR. 29/11-2021

BEHANDLINGER OG COVID-19 FORBEHOLD

Sundhedsstyrelsen har pr. 29/11 indført coronapas og mundbind i bl.a. offentlig transport, supermarkeder og liberale erhverv, såsom skønhedsklinikker.

Beauty Boosters er en skønhedsservice, der kører ud til private hjem og virksomheder. Man kan ikke stille krav til private hjem, hvorfor vi ikke kan påkræve fremvisning af coronapas, mundbind mv. privat. Vi kan derfor blot anbefale at man har et gyldigt coronapas, herunder færdigvaccination eller gyldig kvik- eller PCR test. Vores behandlere har under alle omstændigheder gyldigt coronapas, er færdigvaccinerede og/eller har gyldig test inden din behandling, for din og deres sikkerhed. Vores behandlere vil fra 29. november 2021 bære mundbind under hele behandlingen og du er anbefalet at have det samme, men det er ikke et krav i dit private hjem. Vores behandlere har ydermere gennemgået et ekstraordinært covid-19 kursus og sørger for grundig afspritning og rengøring af materialer og værktøjer.​

Har du symptomer, føler dig sløj eller har været i nærkontakt bedes du venligst afbestille din tid, så snart du har mulighed for det.

Har du spørgsmål til vores covid-19 håndtering, så kontakt os på hello@beautyboosters.dk eller +45 71786575