Marias beauty tips (del 2)

Vores kære makeup-artist Maria, er klar med flere beauty tips som du kan bruge i dagligdagen. I denne omgang har hun fået hjælp af en af vores andre dygtige makeup-artister ved navn Sabine og Cecilie.
Bryn


For at få mere fylde i brynene, kan man tegne brynene lidt op med en øjenskygge eller en browpen. Her vil jeg klart anbefale Urban Decay brown blade brow pencil. Børst brynene lidt opad for mere fylde, afslut evt med xlash eyebrow conditioner.Hvis man ønsker et mere holdbart resultat, kan man med fordel få lavet et brow lift hos vores behandler, Sabine.


Book tid til brow lift her
Vipper


Disse effektive vippeserum, har fundet vejen til vores hjerter. Ved jævnligt brug, kan du opnå lange, forførende vipper som du altid har drømt om.


Xlash pro 429kr

Nanolash 289kr

M2 Beauté 990kr

Bonus tip:


Vi anbefaler desuden Dior show maximizer 3D serum for at pleje og beskytte dine naturvipper. Den kan benyttes enten alene eller som en kur under din mascara, hvor den beskytter og plejer dine vipper, hele dagen, samtidig med at den tilfører volumen.

Hår

1.Shampoo


Vi har opdaget en helt fantastisk shampoo-serie fra kerastase ved navn Extensionniste.

Den hjælper på tørre slidte længder, og er perfekt til dig som ønsker stærkere og sundere hår. Shampooen indeholder keratin, ceamider, melaninsyre, som trænger ind i håret og giver de beskadiget spidser en forseglning. Desuden renser produktet håret i dybden og stimulerer din hovedbund.


Vi anbefaler man bruger conditioner samt hårkuren dertil. / Sabine MUA og Frisør2.Volumen Hvis du mangler liv og volumen i dit hår, så anbefaler vi stærkt Kevin Murphy Body Builder. Den skal blot sprayes i i vådt hår og føntørres op. Derudover fedter den absolut ikke og man kan sagtens skubbe hårvasken en dag eller to. 3.Pleje

Uniq One er en fantastisk leave-in hårkur som efterlader dit hår blødt og glansfuldt. Brug den når dit hår føles tørt og kedeligt. Den skal blot sprayes i og skal ikke skylles ud. Lettere bliver det simpelthen ikke!
Husk du altid kan bestille tid til behandling, hvis du vil være sikker på et perfekt look!

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver modereret før de bliver offentliggjort