Marias beauty tips (del 1)


Uanset om du er en nybegynder eller ekspert i skønhedsverden, er der altid noget nyt, du kan lære. Med det i tankerne har vi fundet nogle af vores foretrukne beauty tips frem med hjælp af maria, som er professionel frisør og makeup-artist. Disse tips er så enkle, at du ikke behøver at ændre hele din hverdagsrutine, men blot få mest muligt ud af dine yndlings hudplejeprodukter.
Smuk hud


Aloe face mist er næringsrig og hjælper på acne, ar, bumser og pigment. Brug den når som helst som energi-boost til huden, når den føles tør eller kedelig. Face misten giver en flot naturlig glow til huden.


Tryk her for face mist


Vintertræt hud


Hvis din hud er vintertræt og du gerne vil gøre noget hurtigt virkede, så kan vi varmt anbefale Peeling masken fra Ecooking. Den giver en øjeblikkelig glow og får huden til at arbejde. Desuden er den prisvenlig. Man kan evt. afslutte med deres dag/nat creme for at få ekstra fugt til huden.Tryk her for peel maske fra Ecooking


Efter at Maria har introduceret os til Diors face & body highlighter, kan vi simpelthen ikke undvære den! Den er ligeledes god til træt og kedelig hud, da den giver teinten nyt liv og tilføjer et flot gyldent skær.


Tilføj lidt af highlighteren i din foundation eller dagcreme. Produktet er meget drøj i brug, og derfor et super fornuftigt køb til prisen.


Bonustip


Produktet er også fantastisk om sommeren og kan bruges på hele kroppen, hvis man ønsker lidt ekstra glow.


Tryk her for highlighter fra Dior


Makeup pensler:


En vellykket makeup kræver meget mere end blot gode makeup produkter – dit værktøj skal også være i orden. Maria anbefaler makeup pensler fra MORPHE. De er bløde, holder sig flotte længe og er nemme at rengøre.


Et godt tip til dine pensler:


Sørg for at rense dine pensler jævnligt og gerne hver uge. Det kan være en fordel at give penslerne lidt balsam,så de holder sig bløde.


Alternativt kan du også hælde en smule sprit i en mindre sprayflaske. Spray dine pensler hver dag inden brug. Det fjerner de værste bakterier.


Tryk her for Morphe Makeup penslerInden du påfører makeup


Marias ultimative yndlings primer er under wear fra Delilah

Den er super blød, og lækker på huden. Den sørger for at din makeup ikke lægger sig i klatter og hjælper desuden med at udfylde de små linjer i hunden.


Tryk her for primer fra Delilah


Læbestift

En flot læbestift kan fuldende ethvert look, hvis man altså mestrer den rette teknik

Maria anbefaler følgende:


1. Når du kommer læbestift på, så start med at lave din lip liner skarp i den farve du ønsker.


2. Brug derefter en blød lille makeup pensel til at blende den ud på læberne.


3. Brug en vatpind mellem læberne horisontalt, og kom derefter den ønskede læbestift på, med vatpinden i munden.


Tryk her for Marias favorit lipgloss


Bonustip


Peel gerne dine læber en til to gange i ugen for at få bløde læber.

Dette fjerner tør hud og giver en naturlig fylde, samt en naturlig flot lyserød farve på dine læber. Så er det nemt at smide en naturlig pomade eller gloss på for lidt ekstra lækkerhed.


Hvis du vil være helt sikker på et smukt makeup look kan du altid booke

en professionel makeup artist hos beautyboosters. Vi kan ved hjælp af gode teknikker og lækre produkter lægge en flot makeup på dig, så du er klar til enhver begivenhed.


Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver modereret før de bliver offentliggjort