Lockdown hjemmepleje til dine negle

Det er vigtigt at passe på dine negle, for at holde dem sunde og flotte.

Selvom du går glip af din behandling i denne måned grundet Covid-19 restriktioner, vil vi dele vores viden for at hjælpe med at holde dine negle i topform, indtil vi ser dig igen.

 
 
 

 

Sådan gør du:

 

Pil ikke i din shellac

 

Hvis du ikke har haft en chance for at få din shellac fjernet inden sidste behandling, skal du modstå trangen til at begynde at pille lakken af.

Du kan risikere at beskadige din naturnegl.

For at holde dine negle sunde skal du fjerne shellac ved hjælp af acetone. Det kan tage lidt tid, men dine negle vil takke dig. Det lover vi!

 
 

Brug negleolie

 

Negleolie er din bedste ven mellem behandlinger. Negleolie er et fugtighedsgivende produkt til dine negle og neglebånd. Det forhindrer ikke kun dine negle i at blive svage og bløde, men det kan også hjælpe med at øge cirkulationen omkring dine negle for at stimulere vækst.

 

Fil dine negle

 

For at beholde den ønskede længde og form skal du huske at file dem en gang i mellem. Sørg for, at dine hænder og negle er rene og tørre, og brug en fil af god kvalitet. Pres ikke for hårdt mens du filer dine negle.

 

Brug neglelak

 

Benyt evt. en forstærkende neglelak for at beskytte og styrke dine negle mellem behandlinger. Herefter kan du altid afslutte med en farve efter eget valg eller en topcoat. Topcoats tilføjer ekstra glans og kan hjælpe din neglelak med at holde lidt længere.

 
 

Vi håber, at du kan bruge disse råd og vi kan ikke vente med at se dig igen, så snart vi er i stand til at åbne! Book tid til din næste behandling allerede nu og undgå ventetid når vi åbner igen.

 
 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer bliver modereret før de bliver offentliggjort